Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Saté oedang I

Aantal personen: 4

Ingrediënten

12 grote garnalen (zogenaamde Chinese garnalen)
4 teentjes knoflook
zout, peper

Bereiden

Pel de garnalen en geef in de rug een inkeping.
Maak de knoflook schoon en pers deze uit.
Vermeng de knoflook met wat zout en peper en wrijf alles zeer
fijn.
Smeer de garnalen met het knoflookmengsel in en laat ze
± 1 uur staan.
Rijg 2-3 garnalen op een pen of satéstokje (dus 6 of 4
stokjes in totaal) en rooster ze in de grill of boven
houtskoolvuur gaar.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoofde vis met appel en kerrie
Gebakken zalmtartaartjes met knoflookbroodkruim en kappertjessaus
Gebakken kabeljauwmoten met spinazie en krokante kaaskoekjes metvenkelzaadjes
Mossel-eenpansgerecht
Scholfilet á la Milanese

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes